31.07.2012 г.

Сладкиш с какао , кокос и кафе


 Мислех да напиша първо един пост за празника за края на жътвата на които бяхме в събота вечер вдъхновението обаче ме е напуснало ,затова споделям тази рецепта за сладкишчета ,които може да хапнете със сутрешното кафе.

 Продукти: 
120 гр. брашно
120 гр. краве масло
100 гр. захар
2 яйца
80 гр. кокосови стърготини
30 гр. горчиво какао
1 ч.л. бакпулвер
2 ч.л. нес кафе 
1 с.л. пудра захар 
5 с.л. прясно мляко
чаша сварено кафе 
щипка сол 


Разбийте омекналото краве масло  със захарта. Разбийте яйцата с прясното мляко и щипка сол. Размесете брашното с бакпулвера и 20 гр. от  какаото . Добавете ги в яйчената смес. Разбъркайте добре и изсипете кокосовите стърготини. Добавете маслената смес . Размесете всички продукти много добре . Покрийте дъното на тавичка с хартия за печене . Изсипете сместа и печете в предварително загрята фурна на 180 гр. за 40 мин. 
 Сварете чаша силно кафе, разбъркайте го с пудрата захар , 10 гр. от останалото какао и 2 ч.л. нес кафе.
Извадете готовия сладкиш от фурната и го залейте с кафето . Върнете обратно във фурната ,изключете я и оставете  сладкиша вътре за 5 мин. 
Готовия сладкиш поръсете с кокосови стърготини и оставете да се охлади . Нарежете на квадрати и ...да ви е сладко с кафенцето! Чаоооо и хубав вторник :* !


27.07.2012 г.

Яйчено руло


На канския ми вик   как хората имат маси  очукани и обрулени от времето на които да снимат манджите си ,а аз нещастната нямам Роби реагира светкавично ...и още на другия ден си дойде с разкошно счупена и преживяла какво ли не маса . Без два крака , понаядена тук таме от червейчета и ожулена ,но ме хвърли във възторг , необясним за Роберто !  Обзета от олимпийски ентусиазъм ,се втурнах да приготвям вечерята със сладката мисъл .че имам вече поле за изява и снимките ми ще конкурират тези от най - известни кулинарни журнали! 


Рецептата за това яйчено руло дойде от една италианска енциклопедия за бързо приготвена храна . Разбира се намалих продуктите ,някои от тях смених според наличността в хладилника ,но резултата си заслужаваше ....видях го в очите на Роби ! 
Продукти:
3 яйца
100 гр. спанак 
100 гр. бекон
100 гр. сирене тип ''Филаделфия''
20 гр. пармезан
1 скилидка чесън
сол ,чер пипер ,зехтин 


 Запържете бекона и скилидката чесън в малко зехтин . Прибавете сварения и добре оцеден от водата спанак и бъркайте на котлона още 2-3 мин . да се овкуси хубаво спанака . Дръпнете от огъня ,извадете скилидката чесън . Добавете сиренето и разбъркайте . 
Разбийте яйцата със щипка сол . Сложете настъргания пармезан . 
Намажете дъното на тиган (26 см.) с олио . Излейте яйцата и пържете омлета около 3-4 мин.и да не е стегнал отгоре не се притеснявайте ..после се пече.   Изсипете в голяма чиния  ,разпределете плънката отгоре и завийте на руло . Поставете рулото върху парче алуминиево фолио и загънете хубаво от всички страни . 
Печете на 180 гр. 10 мин. в предварително загрята фурна . Извадете рулото ,развийте фолиото и оставете да се охлади . Нарежете на големи парчета и сервирайте със зелена салатка! 

Ще ви хареса , знам .... да ви е сладко ! Чаоооо , хубав петък с пожелание за прохладен уикенд!

26.07.2012 г.

Сладкиш с праскови


Да не си помисли някой ,че ядем само сладкиши ,този е от миналата година, когато още не бях се впуснала е блог -авантюра и не знаех какъв таралеж в гащи е да имаш блог!  Сладкишчето е много леко и чудно за горещи летни дни! 

Продукти : 
2 яйца 
2 жълтъка 
80 гр. брашно 
80 гр. захар 
 щедра щипка джинджифил ( пресен или сух)

За крема : 
4 праскови 
50 гр. краве масло 
 3 с.л. захар 
1 равна с.л. брашно 

Разбийте с миксер яйцата и жълтъците със захарта . Добавете пресятото брашно и джинджифила . Покрийте дъното на правоъгълна тавичка с хартия за печене . Изсипете сместа и изпечете блата на 180 гр. Проба за готовност с дървено шишче. Извадете от фурната ,отстранете хартията и оставете блата да се охлади . 
Пригответе си крема : 
Обелете и намачкайте прасковите . Сложете ги в тенджерка с кравето масло и захарта . Варете 5-6 мин. Към края на варенето добавете брашното и оставете на котлона още 2-3 мин. като бъркате непрекъснато . 
Срежете изстиналия блат на две половини . Намажете единия с крема , отгоре поставете другия блат и сложете останалия крем . Украсете с праскови и стръкчета мента . За разкош ръснете върху целия сладкиш малко канела!  
                                                                                     Да ви е сладко! Чаооооо!


24.07.2012 г.

Сладкиш с ананас


Че ,кой не знае за този сладкиш и кой не го е правил  и аз имам публикуван тук един такъв само ,че с ябълки! Споделям  този ,защото макар рецептата да е една и съща от смяната на плодовете вкуса става съвсем друг ! 


Продукти: 
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 и 1/2 ч.ч. брашно 
1 ванилия
1 консерва сиропиран ананас
 няколко захаросани череши  
6 с. л. захар за карамела 
1/2 пак. краве масло 
За сиропа:
Сока от консервата с ананас
1/2 ч.ч. захар 
2 с.л. мед 
2 с.л. ром 
 Яйцата заедно със захарта разбийте на пяна . Добавете пресятото брашно и ванилията . Объркайте сместа много добре . 
Разтопете 6 с.л. захар на светъл карамел . Покрийте дъното на тавичка(26 см.) с нарязаното на малки парченца краве масло . Излейте карамела отгоре . Подсушете с кухненска салфетка шайбите ананас. Наредете ги на дъното на тавата . Сложете в средата на всяка шайба по черешка . Излейте яйчената смес отгоре . Печете на 180 гр. в предварително загрята фурна около 40 мин. 
Обърнете готовия сладкиш върху поднос . Оставете го да се охлади добре . Сварете сироп от посочените продукти . Аз добавих и малка чашка вода освен сока . 
Залейте охладения сладкиш с топлия сироп . Готов е ....кафето ...... и да ви е сладко!


23.07.2012 г.

Салата от кус кус с миди


Из моите списания срещам много рецепи за кус кус ...с пиле , със зеленчуци , с риба , с каквото си искате, ама като съм свикнала да мисля за кус куса като за закуска със  захар ,масло и сиренце някакси не ги приемах за нормална храна .....Преди няколко дни обаче реших да опитам и се хвърлих на рецепта с миди .... Стана една -  салатка ли беше ,първо ли не знам,  ама ми хареса и ще опитам и с друго.

Продукти за 2 порции:
270 мл. вода 
250 гр. кус кус 
 бучка краве масло 
100 гр. замразен грах
200 гр. миди (замразени)
4-5 малки доматчета 
магданоз 
сол
чер пипер 
1 к.ч . бяло вино 
1 скилидка чесън 
1 к. ч. топла вода или зеленчуков бульон 

Загрейте водата в тенджерка , изсипете кус куса и бъркайте 3-4 мин. Смъкнете от котлона  добавете кравето масло . С вилица объркайте много добре и оставете да се охлади.
В тиган запържете скилидката чесън , добавете ,мидите и щипка нарязан магданоз. Залейте с виното и изчакайте 2-3 мин. преди да добавите граха . Посолете ,поръсете с чер пипер , добавете доматките нарязани на червъртинки . Налейте водата и захлупете съда . Задушавайте на слаб огън около 10 мин. 
Изчакайте да се охлади и изсипете върху кус куса . Объркайте добре  . Сервирайте ястието поръсено със ситно нарязан пресен магданоз ! 
                                           Да ви е сладко :) ! Чаооооооооо и хубава вечер :* !
  

22.07.2012 г.

Панирани миди и чудесното руло на Катето



 Тази рецепта е отговор на вика ,който нададе   моята фейсбук - приятелка Павлина Парушева ...''Ваняяяя , наготви ми нещо с миди ''! Ето ,Павлинка рецептата е от сп. ''La cucina italiana'' ,надявам се да ти харесат мидите приготвени така и един съвет от мен .....не ,по-скоро пожелание - хапни ги с млечния сос, .знам ,че вкус приятел няма ,но без него просто не са същите!

Продукти: 
100 гр. миди (ползвах замразени ) 
1с.л. брашно 
1 яйце 
 1 к.ч. бира 
сол 
олио за пържене 

За млечния сос : 
200 гр. кисело мляко 
50 гр. кедрови ядки
1/2 скилидка чесън
1/2 лимон 

Набучкайте размразените миди на дървени  шишчета ( скъсете ги малко за по-удобно пържене) .Разделете белтъка от жълтъка . Разбийте белтъка на сняг . Добавете бирата ,щипка сол и брашното при жълтъка . Бъркайте до получаване на гладка каша . Добавете разбития на сняг белтък . Панировката трябва да бъде като гъста каша - така ,че ако ви се вижда рядка сложете още брашно. Потопете шишчетата в сместа и пържете по 3-4 мин. на страна в силно сгорещено олио . 
Разбъркайте млякото със суканите на едро кедрови ядки . Посолете , добавете сока на лимона (половин лимон) и щипка настъргана лимонова кора. Подправете със смления чесън .  Разбъркайте салцата и сервирайте с топлите шишчета ! Чудноооооо! 
                                                                                      Да ви е сладко !




 Това руло от блога на Катето го правя за втори път . Първият път спазих освен рецептата и точния пълнеж....докато се наканя да го снимам се излапа и снимки няма :)).....Вчера го направих отново като този път го  намазах само с ягодов мармалад .....и в двата варианта е разкошно :)....Благодаря ,аморе за чудната рецепта :*....
Ето я :
 6 яйца 
115 гр, пудра захар 
65 гр. брашно 
2 ванилии 
Разделете белтъците от жълтъците . Разбийте белтъците на сняг. Изсипете захарта при жълтъците и бийте с миксер до побеляване . Добавете брашното и ванилията . Малко по- малко добавяйте разбитите белтъци към жълтъчената смес . 
Застелете правоъгълна тава с хартия за печене . Изсипете сместа . Печете на 170 гр. до златисто . Извадете опечения блат ,отлепете хартията , сложете върху кърпа и навийте на руло .Изчакайте да се охлади и намажете с конфитюр или плънка по желание. Аз малко префасонирах този път рецептата ,като разделих сместа на две и в едната добавих 3 с.л. какао . В тавата изсипвах по дължина първо от жълтата после от кафявата смес . Лентите ми станаха широки и не много прилежни :) ,но ако ви интересува как се прави - Веси Казакова  е описала това в в чудесна своя публикация ! 
                                  Чаоооооо и добро начало на новата седмица :) ! 


Слоесто хлебче


Напоследък из много кулинарни групи във Facebook се върти рецепта за слоесто хлебче .Помолих да я споделят и ме насочиха към блога на Емилия Таракчиева ! 
Благодаря на Емилия ,защото хлебчето наистина се оказа чудесно и много лесно за правене. Не съм променила нищо от рецептата .....освен ,че го хапнахме с  приятели и вкусни наденички на барбекю!


Продукти: 
300 мл. топла вода
1 с.л. захар
1 с.л. зехтин 
1 ч.л. сол
500 гр. брашно 
10 гр. прясна мая
50 гр. разтопено краве масло 


Разтворете маята в топлата вода . Размесете брашното в захарта ,солта и зехтина . Налейте и водата и замесете меко тесто . Оставете да втаса за около час. Втасалото тесто разточете на правоъгълник ,намажете с кравето масло . Нарежете на дълги ленти . 
Поставете ги една върху друга и нарежете на квадрати . Подмажете  с масло продълговата форма за кекс и прехвърлете квадратите вътре.   Изчакайте тестото отново да втаса. Намажете отгоре с краве масло.  На дъното на фурната сложете съд с вода , загрейте на 180 гр. и изпечете хляба за 30-40 мин. 
Чудесно е и ненапразно е хитът от изминалата седмица във всички фейсбук  групи!
Хубава неделя и спорна нова седмица ! Чаооооооооооо :*!


21.07.2012 г.

Раковини с патладжан и кайма


 Ей , до лудост може да те докара липсана на интернет в днешно време, по скоро липсата на добра връзка, чета всичко , не виждам нищо! Едва днес съм с поносим интернет!
Бъразм да напиша рецептата ,че току-виж пак излезя от строя! бях публикувала преди време едни раковинки ,които се харесаха много в къщи . Преди дни открих и тези ,като тук само пълнежа е друг ,но от там и вкуса е различен. Затова реших да публикувам  рецептата ! 


Продукти за 2 порции: 
1 не много голям патладжан
200 гр . сурова наденица или кайма
130 гр. паста( под формата на раковини или друга удобна за пълнене)
300 гр. домати (от консерва)
20 гр. пармезан 
100 гр. моцарела
2 скилидка чесън 
зехтин 
чер пипер 
В теджера с подсолена вода сварете пастата според указанията на опаковката . Прецедете и оставете да се охлади . Леко може да полеете със зехтин и объркате за да не се слепва. Нарежете патладжана на ситни кубчета . Размийте каймата с много малко вода . Запържете в тиган ситно нарязаната скилидка чесън с 1 к.ч. зехтин . Добавете каймата и патладжана . Пържете около 5 мин. Свалете от огъня и подправете с чер пипер и сол (ако е необходимо ). 
В малка тенджерка налейте зехтин , запържете чесъна и добавете доматите . Сгъстете ги за около 10 мин. 
Излейте доматената салца в тавичка удобна за печене . Напълнете раковините със патладжанената смес и ги подредете в тавичката . Помежду им сложете парчета нарязана моцарела . Ръснете с пармезан и печете ястието на 190 гр. 10 мин. 
Сервирайте топло !  Да ви е сладко ! Чаоооо и хубава съботна вечер!  


17.07.2012 г.

Пъстърва с орехов сос


Ровейки вчера из сп. ''Цар Кулинар''от далечната 2001 год. попаднах на рецепта за риба с орехов сос . Спомних си ,че миналия септември докато си бяхме с Роби в България направихме една разходка до Троянския манастир . За обяд седнахме в едно от многобройните фамилни ресторантчета . За Роби поръчахме сач  ,а аз видях в менюто -''пъстърва с орехов сос '', отказаха поръчката ми с мотива ,че соса ставал много бавно .....! Сега - колко бавно става при тях не знам  , не знам даже дали е и същия като този който приготвих  ...знам само ,че е разкошен и страхотно върви с пъстървата. И съвсем не става бавно!
На другата страница на списанието открих и друг орехов сос за пържени пиперки и патладжани и този не се приготвя бавно!
Предлагам ви и двете сосчета и дано ви харесат така както харесаха на нас, за мое учудване Роби беше възхитен от вкуса на ореховия сос.

Продукти: 
1 пъстърва 
1 морков 
стрък целина 
1/2 малка глава лук
магданоз 
сол 
чер пипер 
1 дафинов лист
1 ч. ч. топла вода 
1 к.ч. зехтин
За ореховия сос :
1 ч.ч. смлени орехи 
2-3 скилидки чесън
1 филия бял хляб
зехтин 
сока на 1/2 лимон
1 с.л. зехтин

Почистената и измита риба осолете леко и поръсете с чер пипер . Сложете я в голям ,широк съд. Добавете нарязаните на колелца моркови , целината и ситно нарязания лук . Залейте с топлата вода и 1 к.ч. зехтин . Сложете дафиновия лист , чер пипер на зърна , магданоза и сол. Захлупете и задушавайте на слаб огън 20 мин. 
Отлейте бульона и накиснете в него филията хляб . Счукайте чесъна и го объркайте със смлените орехови ядки . Добавете напоения с рибния бульон хляб , лимоновия сок , сол и  зехтин . Разбийте всичко на крем . Не е необходим миксер , разбивах с вилицата. 
Пъстървате сложете в голяма чиния , украсете с морковите и поднесете с ореховия сос . Е ,много е вкусно - вярвайте ми!

А ето и другия орехов сос : 

1 ч. ч. смлени орехови ядки 
4 скилидки чесън 
сол 
Нарежете патладжана и пиперките на големи парчета .Изпържете в сгорещено олио . Извадете зеленчуците и оставете да се оцедят от олиото върху кухненска салфетка . В чисто тиганче отлейте от олиото в което сте пържили . Добавете обърканите с чесъна и сол смлени орехови ядки . Налейте чашка вода и кипнете сместа . Залейте зеленчуците и ......да ви е сладко :) ! За бавното - не е бавно, за вкусното - е много вкусно!


Снимка за спомен със сача отценен по достойнство! Чаооооооо :* !


16.07.2012 г.

Терин с къпини и боровинки


Някои ще кажат, ама терина е продълговат и са прави! Идеята на Йоли обаче така ми хареса ,че макар моята продълговата форма да беше свободна в момента предпочетох да го направя във формата за кекс! Като красива поличка на малко момиченце е - такава беше първата ми мисъл като го видях в оригиналната рецепта ! 
Аз промених някои от съставките според това което имах в къщи ,но резултата не загуби нищо!

Ето рецептата по която го направих аз :
Продукти :
200 мл. прясно мляко 
200 мл. течна сметана 
200 гр. бял шоколад 
10 гр. желатин 
1 чаша студено кафе 
 20 мл. ром 
100 гр. боровинки 
100 гр. къпини 
80 гр. захар
1 ванилия
4 бишкоти




Загрейте млякото и захарта .Добавете начупения шоколад и бъркайте до получаване на хомогенна смес . Накиснете желатина в малко студена вода и когато омекне го добавете към млечната смес . Бъркайте докато се разтопи напълно . Оставете крема да се охлади . 
Разбийте сметаната заедно с ванилията  на твърд сняг . Моята остана малко течна може би защото беше много топло или поради друга причина ,тъй и не разбрах!
Смесете охладения и леко започващ да се стяга крем със сметановия. Намокрете формата в която ще редите терина с вода . На дъното и изсипете половината крем . Потапяйте бишкотите е чашата с кафе и ром и нареждайте върху крема . Отгоре сложете плодовете и залейте с останалия крем . 
Покрийте формата с домакински найлон и прибарете в хладилник за 4-5 часа . 
Преди поднасяне на десерта потопете в съд с гореща вода и обърнете върху голяма чиния !
Ако предната рецепта беше диетична - тази ви хвърля във въздуха с калориите си !
Разкошен сладкиш  и аз благодаря на Йоли за поредната и вкусотия!



                                        Ciao ragazzi :) , желая ви прохладна нова седмица  !!!

15.07.2012 г.

Руло от тиквички с пилешки гърди




Рецептата заслужено може да се нареди на едно от първите места за диетична и много вкусн, .освен това е красива ,нали ? 
И е от най-новия брой на сп.''Cucina moderna'' където е представена от синьора Evelina Flachi специалист по здравословно хранене и автор на няколко книги за такова!


Продукти :
2 тиквички 
200 гр. сирене тип''Филаделфия'' light
4-5 тънко нарязани пилешки пържолки от бялото месо 
60 гр. сухи домати (ползвах сухи домати консервирани в олио)
1/2 от малка глава лук
сол 
чер пипер 
пресен босилек 
зехтин


Нарежете на тънки ленти тиквичките . Леко го осолете . Разстелете домакинси найлон и наредете тиквичките отгоре като ги застъпвате наполовина . Овкусете пилешките пържолки с малко сол и ги подредете върху тикветата.
В купа разбъркайте сиренето с нарязания на много ситно лук и чер пипер .
На тънък пласт намажете месото със сирнената смес. Сухите домати нарежете на дребно и ги поставете вертикално на тиквичките (те после се поразместват малко и на остават в средата ,ама това да му е кусура. До тях поръсете нарязания на дребно босилек . 


Започвайте да навивате рулото от широката част на тиквичките с помощта на найлона . 
Сложете го в тенджера за варене на пара . В рецептата е посочено време за варене 10 мин. ,аз го оставих 15 минутки ...вие както си решите! 
Готовото руло оставете да се охлади ,нарежете на големи  парчета  и ....да ви е сладко ! 
Горещо се надявам да позахладня малко в България и ви пожелавам от сърце хубава неделна вечер :* ! Чаооооооо!!!


С тази рецепта участвам в колекцията''Време е за тиквички и патладжани '' ! 

                                                     
http://www.mycookingcreations.com/2012/07/e-il-tempo-di-zucchini-e-melanzane-la.html#comment-form

13.07.2012 г.

Спагети с риба тон


Ако си мислите ,че ми свършиха рецептите с паста е  , лъжете се ..имам още 2-3 да дремят и чакат публикуване ! 
Ама то при ежедневно готвене на макарони  няма как да е друго!
Тази рецепта много я обичам ...понякога я правя без домати и пак става вкусна .....

Продукти за двама: 
150 гр. спагети 
7-8 малки доматчета ''чери''
1 консерва риба тон (от по-големите)
1 скилидка чесън 
1/2 к.ч. бяло вино 
зехтин 
сол
чер пипер
магданоз


В голям тиган загрейте зехтина , сложете нарязаната на дребно скилидка чесън и магданоза. Позапържете 2-3 мин. Излейте олиото от консервата и го изхвърлете,  прибавете само рибата . Налейте 1/2 к.ч. бяло вино и поръсете с чер пипер . Нарежете доматите на половинки и ги добавете в тигана . Бъркайте 5 мин. на умерен огън . Отстранете и си пригответе пастата. 
В подсолена вода  сварете макароните според указанията на опаковката . Прецедете и веднага ги добавете при соса. Сложете отново тигана на огъня ,налейте 3-4 с.л. от водата в коята са врели спагетите и бъркайте за да се овкусят добре . 
Вземете от спагетите с  вилица ,навийте ги на гнездо с помощта на черпак и ги поставете в средата на голяма чиния . Отгоре сложете от рибата и доматките . 
Сервирайте веднага с чаша изстудено бяло вино, чудесно е -  от мен да знаете! 
Чаооооо с пожелание за спокоен и прохладен уикенд :* !  


Пилешка мусака


Рецептата е от бр. 20/2000 г. на списание ''Царица Къщовница ''.Правила съм я няколко пъти и винаги става много вкусна!

Продукти:
бялото месо на едно пиле
1/2 ч.ч. ориз
1 ч.ч. гъби
2 яйца
1 ч.ч. бульон от пилето 
2 ч.ч. кисело мляко 
 чер пипер 
магданоз 
сол


Нарежете свареното бяло месо на едно пиле на дребни късчета . Добавете ориза,нарязаните на ситно гъби ,чер пипер ,магданоз и 1 ч.ч. кисело мляко . Объркайте всичко много добре и прехвърлете в намазана със зехтин тавичка . Налейте бульона. 
Печете в загрята на 180 гр. фурна до готовност. Разбийте двете яйца с останалото мляко и залейте мусаката . Върнете отново във фурната и печете до зачервяване . 
Можете да поръсите с кашкавал и да оставите за няколко минути  да се разтопи . 
Да ви е сладко!


11.07.2012 г.

Салата с ориз и мариновани зеленчуци


 Толкова е горещо днес ,че на оплакването ми Роби ме утеши с думите :''спомни си ,аморе колко много сняг имахме само преди няколко месеца'' ..абе аз снега го помня ,ама кой знае защо  не ми става по - хладно от тези спомени   .... Разхладихме се обаче ( със студена салата с ориз и мариновани зеленчуци ,рецептата за която пиша вече без много ,много приказки !


Продукти : 
7 с.л. ориз за салата 
1 консерва риба тон 
1 малко бурканче микс от мариновани зеленчуци
шепа мариновани малки лукчета 
7-8 маслини 
2 яйца 
1 малка моцарела

 Сварете ориза в подсолена вода . Когато е готов прецедете и измийте под студена вода . 
В купа изсипете маринованите зеленчуци ( каперси , артишок , гъби , чушка ) . Може да сложите и 1 малка консерва царевица. Добавете останалите продукти . Да не забравите да излеете олиото от консервата риба преди да я добавите! Нарежете моцарелата на дребно и прибавете и нея. Сложете ориза и разбъркайте добре за да се омесят хубаво всички продукти . Полейте салатата с 1-2 ч.л. зехтин и приберете в хладилник за 2 часа. Сварете яйцата . Нарежете ги на четвъртинки и украсете салатката  непосредственно преди поднасянето и на масата . Може да я хапнете с майонеза , нещо което аз не направих заради вечната ми война с калориите рби обаче не е във военни действия с тях и му се услажда обилно полята с майонеза!
Дано ви разхлади тази рецепта :)...от мен чаоооо и ако на някой му е топло да си спомни думите на Роби !


А това са малко снимки от разхдката която направихме докато дъщеря ми беше тук до съседното градче Нумана.