28.11.2012 г.

Свинска пържола в белтъчна коричка


 Преди няколко дни в едно кулинарно предаване гледах рецепта за пържени зелени домати . Хареса ми панировката и си я записах , но опитах да панирам месо по този начин . Резултата - много сочна и крехка свинска пържолка :) ...ще опитам и с доматки по-нататък ...мисля ,че ще се получи вкусно :) ! 
Ето рецептата за панировката : 

2 белтъка 
2 с.л. брашно 
 1 кафяна чашка газирана вода 
1 с.л. сусам 
сол
Количеството е за 2 големи  пържоли ! 
Разбийте белтъците за 3-4 мин. със щипка сол. Добавете брашното ,газираната вода и сусама . Пържолите поначукайте леко с дървено чукче ,овкусете със сол и чер пипер . 
Застелете дъното на тавичка с хартия за печене , наръсете с малко зехтин и поставете добре оваляните в панировката пържоли . Печете на 180 гр. докато получите хрупкава коричка ! 


                                  За гарнитура ви предлагам - печени ,пълнени домати ! 

 Продукти : 
2 големи домата 
100 гр. галета 
1 връзка магданоз 
1 скилидка чесън 
сол 
зехтин 
Разрежете доматите на половинки . С лъжичка издълбайте семките и меката част около тях . Посолете отвътре половинките и ги обърнете да се отцедят върху салфетка . Нарежете магданоза на ситно . Пресовайте скилидката чесън . 
В купа смесете галетата , магданоза , чесъна и щипка сол. Полейте сместа със зехтин и объркайте продуктите много добре . С така приготвената смес напълнете доматите . Наредете ги в тавичка застлана с хартия за печене и изпечете за 20 мин. на 180 гр. 

                                    Да ви е сладко :) .....хубав следобед и чаооооооооо :) ! 



26.11.2012 г.

Орехови бисквити


 Може и да нямат много красив вид ,но ви гарантирам ,че са разкошни на вкус :) ! 
Преди няколко дни в един магазин ми подариха списание с рецепти за най -различни коледни дребни сладки .Реших първо да опитам  най - обикновенната (нямах и много време него ден :) - за кафенце или чай станаха идеални  :) ! 
Рецептата и продуктите: 

250 гр. брашно 
125 гр. краве масло 
125 гр. захар
100 гр. орехи 
1 яйце + 1 жълтък 
1/2 пакетче бакпулвер 
кората на един портокал 
щипка сол 

Смелете орехите на едро и ги запечете за 2-3 мин. в сух тиган . Пресейте брашното и бакпулвера . Добавете нарязаното на парчета студено краве масло и настърганата портокалова кора . Започнете да размачквате всичко докато получите маслени трохи . Към тях добавете захарта ,яйцето и жълтъка ,орехите и щипка сол. Замесете тесто . 


Полученото гладко тесто (отначало е много ронливо ) сложете в найлонов плик и приберете в хладилник за 30 мин. 
Загрейте фурната на 180 гр. 
От охладеното тесто разточете кора 3-4 мм. и с помощта на чаша изрежете кръгове . Наредете ги върху хартия за печене . 
Изпечете бисквитките до порозовяване 8-10 мин. 
Извадете ги върху решетка и оставете да се охладят много добре . От посочените продукти излизат около 30 -35 бисквитки . 
Да ви е сладко :) ....
А от мен хубава нова и слънчева                     седмица....чаооооо :* ! С прегръдка ! 
След като цяло лято маргаритките ми дремеха под силните слънчеви лъчи , решиха да цъфнат сега под галещото есенно слънце :)) ! 



23.11.2012 г.

Сладкиш с кокос и какао


Обичам кокосови сладкиши :)....а, обикновенно където има кокос има и какао и от всичко това  вкуса става вълшебен :) ! Видях рецептата  тук и съм доволна ,че открих тази чудесна кокосово-какаова тортичка :) ! 
Моята изглежда по-малка защото направих половин доза ,но ще напиша рецептата за цял сладкиш така както си  е ! 

Продукти :

230 гр. брашно 
200 гр. захар 
100 гр. кокосово брашно 
70 гр. горчиво какао 
100 гр. краве масло 
3 яйца
250 мл .прясно мляко 
1 ванилия 
1 пак. бакпулвер 
щипка сол 
За глазурата: 
75 гр. захар 
40 гр. какао 
1/2 чаша вода 
сока на 1 лимон


Разделете белтъци от жълтъци . Белтъците разбийте със щипка сол за 2-3 мин. Жълтъците разбийте със захарта . Добавете брашното размесено с бакпулвера , кокосовото брашно , какаото ,прясното мляко , ванилията , разтопеното и охладено краве масло . Последно прибавете разбитите белтъци . 
Хомогенизирайте сместа много добре . 
Застелете дъното и стените на дълбока тавичка (24 см.) с хартия за печене . Изсипете сместа вътре . Загладете повърхността и сложете в предварително загрята на 180 гр. фурна . Печете около 40 мин . 
Оставете готовия сладкиш да се охлади . 
През това време  пригответе глазурата . В малък съд налейте водата ,сложете захарта ,какаото и лимоновия сок . Загрейте на котлон докато захарта се разтопи . 
Излейте глазурата върху тортето и поръсете обилно с кокосови стърготини ! 

                                                         Да ви е сладко ...чаооо и хубав уикенд :* ! 


19.11.2012 г.

Питка за здраве с Pan brioche



И каза Илианка от Щъркелово гнездо  да си направим питка за здраве и аз веднага я послушах :) .....Сигурно нямаше да бъда толкова послушна ,ако навън грееше слънце и бяхме хукнали нанякъде с Роби ! Обаче навън небето прихлупило земята , стеле се една сива мъгла , ръси есенен дъждец ...да си помисли човек ,че е в мъглива Англия ,а не в слънчева Италия ! Виж в къщи - камината гори , топло и уютно е и липсва само аромата на уханен  хляб :) ! Затова съзряла публикацията на Илиана 
откликвам на инициативата  ''Направи питка за здраве и ти и предай нататък''
Майстор на питки не съм кой знае какъв ,но от време на време имам изяви и на това поприще :) ...понякога сполучливи ,понякога за смях :)) !



Рецептата за питката е от една книга ''La cucina italiana''- купена много ,много отдавна ,когато още не можех да кажа и ''buongiorno '' ,но си я купих тогава заради хубавите картинки :) ! Цялата рецепта е:  корона от агнешки ребърца в плитка от хляб бриош . Аз направих само хляба ,някой ден ще направя и агнешките ребърца :) ! Дано дотогава Роби прояде агнешко :))....
Рецептата за хляб бриош е: 
Продукти :

500 гр. бяло брашно 
80 гр. краве масло 
40 гр. захар
1 пълна ч.л. сол 
15 гр. прясна мая
3 жълтъка 
магданоз ,майорана
125 мл. прясно мляко 
125 мл. вода 

Изсипете пресятото брашно в голяма купа . Нарежете омекналото краве масло на парчета отгоре му , ръснете със солта и захарта , сложете и жълтъците . Затоплете смесените вода и прясно мляко и разтворете маята вътре. Излейте ги при брашното . Нарежете няколко стръка магданоз и прясна майорана на ситно . Добавете и тях при другите продукти . Замесете меко ,еластично тесто . 
Месете поне 10 мин. Сложете омесеното тесто в купа , покрийте с кърпа и оставете на топло да втаса за 2 часа. 
Готовото тесто разделете на 4 еднакви топки . Три от тях направете на фитили . С намазнени ръце сплетете фитилите на плитка . Подмажете с малко мазнина тава (26см.) В средата и сложете топката тесто , а покрай нея увийте плитката . Сложете тавата във фурната ,включете на 50 гр. и оставете да втаса отново за 30 мин. След повторното втасване намажете питката отгоре с разбито яйце и опечете на 190 гр. около 15-20 мин. 
                             Топлата питка мазнете с краве масло и ....да ви е сладко :) ! 
      Чупнете си за здраве от моята питка и омесете и покажете вашата :) ! Да сме живи и здрави ,пък другото все някак се нарежда :) ....!! Чаооо ragazzi ! Bacio !


17.11.2012 г.

Царски солен кейк



Има публикации като тази например които тъпеливо чакат да ме посети музата на писането (като ,че ли ще пиша роман:) за да се появят  ! Снимкте направени отдавна , всичко изядено , спомените леко поизбледнели ,но в един момент си спомняш за летния 15 август и решаваш - точно днес и никога друг път   ще пишеш :) .... 
Случвало ли ви се е :)? 
Може днес да е 17 .11 ,но аз ще ви споделя рецептата и денят 15.08 ......!
В България на този ден се празнува Успение Богородично или Голяма Богородица ,а тук е Ferragosto :) ....не казвайте сега ''след дъжд - качулка '' ,обясних ви как е с вдъхновението :) !
Денят е неработен и решихме с наши приятели да отскочим на пикник до намиращо се на стотина километра езеро ''Lago di Gerosa'' ! 


В колата натъпкана до дупка с всичко за което се сетите едва намерихме място и ние :) ! 
Кейка за който ще пиша и който е уж главен герой на поста според заглавието направих от предния ден . Преди време сватята ми беше дала рецептата за него ,като ми беше казала ,че децата (моята дъщеря и нейния син :) много го харесват и често им го правела :) ! 
То наистина царска работа според продуктите които има вътре :) ....Ей, ги най-после и тях :)....

Продукти:

4 яйца 
200 гр. сирене
200 гр. пушен бекон или салам
200 гр. кисело мляко 
150 гр + 7 с.л. брашно 
2 печени червени чушки 
100 мл. олио 
1 бакпулвер 
магданоз ,чубрица , чер пипер 
Смесвате всички продукти , подмазвате и набрашнявате продълговата форма за кейк  или кръгла тавичка и изсипвате вътре сместа . Печете на 180 гр. до готовност ....за проба бучвате с дървено шишче от време на време :)... !
Това е по - царската история :) ....Да  ви е сладко !
На нас него ден не ни се случи нищо особенно освен ,че изкарахме чудесен ,мързелив ден :) ! Но вижте ей тази групичка зад гърба ми  и пушека от барбекюто им .....
 теренът наклонен , барбекюто на колелца в един момент хукна надолу и стана една ....
...наденички ,пържоли и ребърца се търкаляха с пълна сила за да се охладят във водите на язовира :))) ! 




И ние си запалихме огън ,но само така за атмосфера , дет се вика :)) ! Иначе наденичките си ги опекохме на барбекюто предвидливо свалено от пиедистала му :)) !!! 



Тръгнахме си с последните залязващи слънчеви лъчи и спомена за красивия ден прекаран с чудесни приятели сред природата :) ! 
                       От мен чаоооо и хубава есенна ,съботна вечер :) ! С прегръдка :* !


15.11.2012 г.

Заек с вино и едно разкошно печено тикве :)



Eй ,това мислите за едно хубаво хапване са страшно нещо ....за лакомията иде реч    и по точно моята :) ! 
А, ми се е промъкнала някоя еретична мисъл по темата в главата , а , няма отърване докато не сготвя и хапна на корем ,па после си ръся главата с пепел ....:( , ама вече както казват в едно предаване тук ''cotto e mangiato '' - сготвено и изядено :) ! 
Та така стана и с тези апетитни заешки парченца загнездили се в дъното на фризера ,но  незабравени даже и за минутка от мен ! 
Порових за някоя рецепта от българските ми списания и открих тук ''заек капама '', там ''заек чомлек'' и реших ,че от едното ще взема ,от другото ще махна пък каквото се получи... и без това си го ям само аз ...Роби със зайци ,агнета и прасета си няма работа от рождение:)) ! 

Продуктите :
2-3 парчета заешко месо 
1 к. ч. червено вино 
3 малки червени домати 
2 дафинови листа 
зърна бахар 
2 с.л. доматено пюре 
1 с.л. брашно 
сол 
зехтин 
3-4 скилидки чесън 

В тенджерката в която ще готвите сложете парчетата месо без мазнината . Запържвайте така за няколко минути като объщате месото за да се изпари водата от него . Налейте  зехтина и сложете накълцаните на дребно скилидки чесън. Продължете да пържите докато месото придобие лек загар . Налейте размитото с доматеното пюре вино . Сложете останалите подправки и долейте вода до равнището на месото . Посолете и оставете ястието да къкри на слаб огън за 30-40 мин. Ако зайчето е в първа младост ще ви стигне това време ,но ако е попреминало тази си възраст  варето месцето повече :) ! 
5 мин. преди да решите ,че е готово размийте брашното  с малко вода и го изсипете в тенджерката . 
Готовата яхнийца поднесете с варен ориз или картофено пюре ! Да ви е сладко :) ! 
И нали сме в модерния тиквен сезон, нагледала се във фейса и из чуждите блогове на тикви и техните превъплъщения в страхотни десерти и сладкиши давам моя скромен принос по темата :) ....Тиквето е толкова малко ,щото и него си го ядох сама , та да се справя с едно хапване само :) !
Измийте тиквата , отрежете капаче и издълбайте с лъжица меката част и семките . В моето малко тикве се събраха - 3 сушени сини сливи , шепичка стафиди , няколко орехови ядки , 1 сушена смокиня, 3-4 желатинови бонбонки с различен аромат (поради липса на локум ) и 2 с.л. ром . Захар не сложих ,тиквата си беше сладка ! 
Напълнената тиква захлупете с отрязаното капаче , сложете в тавичка с малко вода и печете на 190-200 гр!
Разкошно !!!  

                                                                  Чаоооо ,ragazzi :) !!! 





13.11.2012 г.

Гратин от равиоли - Ravioli al gratin


Рецептата гледах вчера в предаването на Антонела Клеричи ''La prova del cuoco'' ! Звучеше страшно вкусно и днес мога да кажа ,че наистина е :) ...

Продукти за две порции : 
250 гр. равиоли (спанак и извара)
100 гр. извара 
30 гр. пармезан 
 1 с.л. галета 
50 гр. орехи 
листа салвия 
сол , чер пипер 

За бешамела : 
30 гр. краве масло 
1 с.л. брашно 
около 100 - 150 мл. прясно мляко 


 Равиолите сложете в кипяща ,подсолена вода и варете -  за пресни - 5 мин. ,за сухи според указанията на опаковката . Прецедете и оставете настрана . 
 В тенджерка разтопете кравето масло и добавете 1 с .л. брашно . Запържете леко и налейте студеното мляко . Посолете и бъркайте докато сместа се сгъсти . 
Изчакайте бешамела малко да се поохлади и добавете изварата , едро смлените орехи , ситно нарязаните листа салвия , чер пипер , пармезан и галета . 
Объркайте всички продукти и ако е необходимо добавете сол и сварените равиоли . 
Прехвърлете ястието в тавичка и запечете за 10-15 мин. на 180 гр. в предварително загрята фурна . 

                                           Сервирайте веднага :).....да ви е сладко , ragazzi  :) ! 


9.11.2012 г.

Кростата с банани - Crostata di banane


Един от най правените сладкиши в къщи :)  ...Рецептата е от тук , по нея промених само тестото ,защото посоченото освен ,че е готово е и леко солено  ! Нямам представа защо пък са решили точно с такова да я направят :) ! Аз ползвах това което си приготвям винаги за кростата ! 



Продукти за тестото :
210 гр. брашно 
110 гр. краве масло 
1 яйце 
1 к. л. бакпулвер 
1 ванилия 
За крема : 
 2 жълтъка 
250 мл. прясно мляко 
3 с.л. захар 
1 с.л. брашно 
кората на един лимон 
За гарниране :
2 банана 
50 гр. черен шоколад 
сока на 1 лимон 



Нарежете маслото на малки парчета . Смесете го със захарта и баршното примесено с бакпулвера . Сложете и леко разбитото яйце , ванилията . Замесете меко тесто . Направете го на топка ,увийте в найлон и приберете в хладилник за 30 мин. 
Застелете дъното на тавичка (24 см.) с намокрена и изцедена от водата хартия за печене . 
Разточете охладеното тесто на кръг . С помощта на точилка го прехвърлете в тавичката , като оформите високи бордове . Надупчете с вилица дъното на тестото , застелете с алуминиево фолио и насипете отгоре боб . Ето тук  и тук може да видите как става . 
Сложете тавичката в загрята на 180 гр. фурна и изпечете блата . 
Изпечената кростата оставете да се охлади , а бобчето приберете за следващата :) ! 
Разбийте двата жълтъка със захарта и брашното и добавете млякото . Сложете на котлон и бъркайте докато крема се сгъсти . Отнемете от огъня и добавете настърганата лимонова кора . Разбърквайте от време на време за да   не се получи отгоре коричка . 
Кростатата охладена ,крема също -  остава да ги съберете :)....налейте кремчето в тестената черупка и изчакайте още час . 
Нарежете бананите на кръгчета и ги напръскайте с лимоновия сок. Така няма да покафенеят , а ще си останат жълти даже и на другия ден. 
Наредете ги в кръг  и полейте с разтопения на водна баня шоколад ! 
                                                                 Да ви е сладко :) !

                                                   Чаооооо и хубава петъчна вечер :* !!! 



8.11.2012 г.

Патладжан с кюфтенца и дип от патладжан и чушки



Не знам дали съм казвала ,но от всички зеленчуци патладжана е царят на моето сърце :)....обичам го всякък , а най - много пържен и полят с кисело млекце :)!  Рецепти за него толкова много ,че едва ли ще смогна да опитам всички :) ......Тази която ви предлагам днес открих тук и не се колебах много за направата и ! Вземах само идеята за кюфтенцата , а иначе промених продуктите по мой вкус ,но стана супер :)...


Продукти за две порции:
1 голям патладжан
150 гр. кайма (телешка) 
1 домат 
50 гр. моцарела
чер пипер 
скилидка чесън 
зехтин 
1 яйце 
филия стар хляб 

Разрежете патладжана на две равни половини . С остър нож изрежете от сърцевината и я наситнете на малки кубчета . В тиган с малко зехтин запържете кубчетата ,посолете ,поръсете с чер пипер и оставете да се охладят . Патладжанените черупки осолете отвътре и натъркайте със скилидка чесън . Тук патладжана не горчи или поне тези сортове които купувам аз затова не правя процедурата с махането на горчивината . 
Овкусете  каймата с яйцето , счуканата скилидка чесън и стария хляб накиснат и после изцеден от водата . Оформете малки топчета (като топчета за супа ) ,оваляйте в брашно и изпържете . 
 Нарежете само месестата част на домата . В купа смесете патладжанените кубчета , кюфтенцата и нарязания домат . Объркайте сместа добре и напълнете половинките патладжан . Полейте със зехтин .Сложете в тавичка и изпечете за 30 мин. на 180 гр. 
Малко преди да извадите от фурната , сложете по няколко парченца моцарела върху всяка половинка ! 
Поднесете топли с млечно -чеснов сос ! Да ви е сладко :)) .......


Идеята за дипа с патладжан и чушки дойде от Роси с малки изменения от моя страна :) ....
Продуктите бяха на око :) като количество и на опитване за вкус .....
Опечете патладжана и чушките , обелете ги ,нарежете на малки парченца и заедно със скилидка чесън и 1-2 с.л. зехтин смелете в блендер . Намачкайте с вилица меко бяло саламурено сирене :) донесох си от Б-я) и смесете със зеленчуковото пюре . 
Сервирайте с препечени филийки . 
                                                   Роси , благодаря ти за идеята :) ! 

         
                                   
                                                                Чаооооо и хубава вечер :) !


6.11.2012 г.

Първо ,второ и трето в лилаво


Отдавна и дължа този пост... за подкрепата ,която намирам в нейно лице , от благодарност за приятелството което демонстрира при всеки наш контакт , за разкошния подарък в любимия ми лилав цвят който получих от нея докато си бях в Б-я .....
Зиче , правиш ме щастлива с приятелството си и още веднъж ти благодаря ,мила за чудесния подарък :* ! 
Тааа.... като премина еуфорията от радостта ми по подаръка започнах да мисля ,какво да сготвя и сложа в красивите съдинки за да ви се похваля -фук -фук :)) та да им се порадвате и вие ....
В по - дълбочката си викам ще сложа супа то се знае ....да ама кой ти яде супа тук  ....тук ядат паста за първо :)....идеята ми дойде преди няколко дни ....в студени ,неделни (щото има повече време ) често се правят тортелини е бродо (бульон) , а месото и зеленчуците от бульона се сервират за второ .....оставаше ми само десерта :)...бях замислила crema catalana (крема каталана) , но после изрових от старо списание рецепта за кестенов крем с ром и менюто беше готово :)) ! 
Имахте търпение да започна с рецептите ,нали ? :)..... Ето ги :

                                                             
                                                              Тортелини в бродо 

Продукти: 
За бродото:
хубаво парче телешки гърди 
морков
картоф
стебло целина
домат 
лук 
карафил 
дафинов лист 
зърна чер пипер 
200 гр. тортелини с месо
Ако желаете може да добавите парче пилешко месо ....бульона става много хубав с двата вида месо !
В голяма тенджера налейте около  3 л. вода . Сложете парчетата (нарязани на едро) месо вътре и поставете тенджерата на умерен огън . Малко преди да заври водата отстранете пяната от повърхността и . Сега е време да сложите моркова ,целината и лука. За лука има една малка подробност :)...набоцкайте повърхността му с карамфличета и го пуснете цял в бульона . Добавете дафиновия лист , черния пипер ....посолете и варете около 2 часа. Някъде към края на варенето пуснете в бульона картофа и домата - цели ! 
Когато и последните зеленчуци са готови , извадете всичко с решетъчна лъжица . 
Прецедете бульона . В него сложете за 2 порции  200 гр. тортелини с пълеж месо . Ако са пресни варете около 6 - 7 мин. ,за сухите се съобразете с указанията на опаковката . 
Сервирайте веднага и ...да ви е сладко :) ! Това за първо :)...


Месото и зеленчуците от бродото нарежете на дребни парченца . Сложете в подходящ съд , поръсете с чер пипер и полейте с 1-2 с.л. зехтин ! 
Това пък за второ :) ....



 А кремчето ...ах , кремчето е толкова разкошно ,че ще ви накара да забравите за минутка за калориите .....хапнете сега пък после се разкайвайте :))......

                                                          Кестенов крем с ром

Продукти : 

250 гр. кестени 
1 дафиново листо 
1 ч.л. анасоново семе
6-7 с.л. тъмен ром 
1 ванилия 
 3 с.л. захар
200 мл. течна сметана
4 - 5 бишкоти савоярди 
какао за поръсване 
 Измийте кестените обилно с топла вода . С остър нож направете лек разрез на всеки кестен .  Сложете ги в тенджерка с вода ,три пръста над нивото на кестените . Добавете дафиновия лист и семената анасон . Варете 30 мин. след завиране на водата . Оставете ги да се охладят и търпеливо ги обелете :). Сложете ги в блендер , добавете ванилията и 4 с.л. от рома. Смелете на пюре. 
Разбийте сметаната на твърда пяна . Към кестеновото пюре добавяйте по малко от нея и бъркайте с дървена лъжица от долу на горе за да не спадне сместа . 
В подходящи чашки натрошете от бишкотите , поръсете ги с останалия ром и отгоре сложете от кестеновия крем . Поръсете с горчиво какао . Оставете крема за 2 ч. в хладилник и после:))) .....после се насладете  на невероятни аромати :) !!!
Завършвам лилавата си публикация ,като се надявам да не съм била досадна с толкова дългия си пост ! Зиче , благодаря ти отново :* ! 
                                                             Чаооооо и хубава вечер :* !


5.11.2012 г.

Финокио на фурна


Малко познат и почти неизползван зеленчук вбългарската кухня  .Тук може да прочетете кратка информация за финокио ,резене ,фенел - все едно и също е :) ! Това е и един от зеленчуците ,който ми допадна веднага след като дойдох в Италия за разлика от артишока и аспержите :) !  


Финокиото може да се яде сурово , варено или печено  и ако обичате мириса и вкуса на мастика ,анасон със сигурност ще ви хареса:) ! 
Рецептата ,която ви предлагам е от сп. '' Cucinare bene '' ! Ако ви попадне финокио опитайте я :)....

Продуктите :

2 бр, финокио
50 гр. извара 
1 пушен кремвирш
1 яйце 
10 гр. пармезан 
сол ,чер пипер 
бучка краве масло 


Почистете финокиото от по-дебелите външни листа , отстранете зелената част и разрежете на две . В тенджера с подсолена вода сварете зеленчука за 10 мин. 
През това време нарежете кремвирша на дребни парченца , разбийте яйцето и го смесете с изварата . Прибавете и нарязания кремвирш. Посолете и поръсете с чер пипер . Хомогенизирайте добре получената смес.
Извадете свареното финокио и издълбайте малко от вътрешността на всяко парче за да си направите място за пълнежа . Напълнете зеленчуците с яйчено - изварената смес , поръсете с пармезан и отгоре сложете по парченце краве масло . В тавичка застлана с хартия за печене налейте малко олио . Сложете напълнените финокии и запечете във фурната за 15 мин. Сервирайте топли . 
                                     Да ви е сладко :) .....чаоооо от мен  и лека нова седмица :) !