tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post2302553785395306669..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Печени яребици ''а'ла Ришельо'' Ivana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-55427230231036605612015-02-18T14:07:25.096+01:002015-02-18T14:07:25.096+01:00За мръвка се доверчвам на пепчо безрезервно. Гледа...За мръвка се доверчвам на пепчо безрезервно. Гледами ти, а от това, което показваш, също гледам, че никак не си сбъркала, Ивана! Страхотни са! Прегръдки!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-90702658807178301202015-02-18T11:14:47.389+01:002015-02-18T11:14:47.389+01:00Какво ли не бих дала да си отчупя едно малко крехк...Какво ли не бих дала да си отчупя едно малко крехко бутче от тази вкусотия, така ми се иска да опитам, но ще се постарая да намеря яребици и да опитам рецептата.<br />Поздрави, Иве!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-44837784650615110052015-02-17T18:55:53.120+01:002015-02-17T18:55:53.120+01:00Не съм от "канибалите", но на това устоя...Не съм от "канибалите", но на това устоява ли се?! :)<br />Прегръдка!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-24363803386761048102015-02-17T18:39:59.763+01:002015-02-17T18:39:59.763+01:00Благодаря ви, момичета!
Прегръдка за всяка от вас...Благодаря ви, момичета!<br /> Прегръдка за всяка от вас за отеделеното време и хубавите думи! :)Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-80257502040770241862015-02-17T11:24:58.584+01:002015-02-17T11:24:58.584+01:00Ваня,разкошни птичета си приготвила!Щом по рецепта...Ваня,разкошни птичета си приготвила!Щом по рецепта на Пепи и в твоите ръце,значи се е "родило" на масата нещо да си оближеш пръстите!Прегръдка!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-7727730936473911802015-02-17T09:22:13.920+01:002015-02-17T09:22:13.920+01:00Ваня,
баща ми е ловец и прекрасно знам как се скуб...Ваня,<br />баща ми е ловец и прекрасно знам как се скуби и приготвя дивеч.Дивите пернати се оставят един ден да висят окачени навън / фазан, пъдпъдък, яребица и др /.След това се скубят без да се попарват.Перушината е суха.Пъдпъдъците т.к. са много мазни есента ги поставяме за кратко във фризера и после перушината се оскубва много лесно без да се обелва кожата.Пърлят се завити във вестник, защото така не окапва мазнината на дивеча.<br />Прекрасно ястие се е получило, но ако птиците са диви не е нужно да се мажат с масло, достатъчно мазни са.Само фазанът има по - сухо месо.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-59412028698634204112015-02-17T07:08:58.376+01:002015-02-17T07:08:58.376+01:00Хахах, имах неблагоразумието да отпия глътка кафе,...Хахах, имах неблагоразумието да отпия глътка кафе, точно когато отворих публикацията:)))) Голям смях с вас двете:). Обаче като ги гледам тези Ришельо хич не ми е смешно вече. Никога не съм ги правила, пък много са наперени да му се не види. Прекрасен вторник, скъпа!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-55246395751382806382015-02-17T07:05:32.113+01:002015-02-17T07:05:32.113+01:00Превъзходни са! Толкова добре покрити и полегнали,...Превъзходни са! Толкова добре покрити и полегнали, както е написала Хриси!<br />Взимам си тази чинийка.<br />Поздрави!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-77946415574521136212015-02-16T22:31:45.464+01:002015-02-16T22:31:45.464+01:00Как хубаво си ги ,,повила'' и разположила ...Как хубаво си ги ,,повила'' и разположила в меко легълце от лук и аромати...не ми се мисли каква вкусотия е! <br />Прегръдки и целувки за спокойна вечер! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-34397838814877138362015-02-16T21:55:43.679+01:002015-02-16T21:55:43.679+01:00Просто перфектни са твоите гарджета, Ваня! Много и...Просто перфектни са твоите гарджета, Ваня! Много изкусително поднесени, вкуса ми е ясен :)<br />У нас нали са забранени :))) ще взема да отпусна пак края да доставят няколко :)<br />Поздрави и хубаво утре на теб! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-55219173174386801552015-02-16T20:54:16.105+01:002015-02-16T20:54:16.105+01:00Аз да повторя думите на Йоли с допълнение, че и в ...Аз да повторя думите на Йоли с допълнение, че и в много други отношения Пепи може да ни е за пример. От всички ви се уча, Ванче, а пък от твоите вкусотии... Сигурно само от гледане пълнея. :) Прекрасно е всичко отново!<br />Прегръдки!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-74964183444297388072015-02-16T20:50:55.754+01:002015-02-16T20:50:55.754+01:00Много, много апетитни! Много, много апетитни! Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-57349361535446044922015-02-16T19:49:12.760+01:002015-02-16T19:49:12.760+01:00Уникални! Толкова е изкусително това! Много добро ...Уникални! Толкова е изкусително това! Много добро изпълнение, Наистина превъзходно ястие си направила. Дума да няма, Пепи е най-доброата на света по отношение на приготвяне на дивеч. Царица е, рецептите и са уникални! Искрени адмирации и за двете!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com