tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post741342886207297020..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Пармиджана с лук - Parmigiana di cipolle di Cannara Ivana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-27944862160838328742021-05-02T23:43:34.533+02:002021-05-02T23:43:34.533+02:00Ще си направя, обичаме лук, сготвен.Ще си направя, обичаме лук, сготвен.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-75216024629300449322021-02-22T14:12:52.317+01:002021-02-22T14:12:52.317+01:00Светле, ще ти хареса много!
Чакам да споделиш мне...Светле, ще ти хареса много! <br />Чакам да споделиш мнение!:)<br />Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-84316503405957591412021-02-22T06:56:58.147+01:002021-02-22T06:56:58.147+01:00И у нас лука е на почит, има ли лук в едно ястие, ...И у нас лука е на почит, има ли лук в едно ястие, чиниите са облизани.Ще опитам и този разкош :)Svetla.I. / За каквото и да е /https://www.blogger.com/profile/14597517666866884501noreply@blogger.com