tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post2267528468314262538..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Паста с карфиол и риба тон Ivana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-5910175951241268212014-10-31T14:41:10.460+01:002014-10-31T14:41:10.460+01:00Още една чудесна рецепта, актуална за наближаващит...Още една чудесна рецепта, актуална за наближаващите пости, за дните, когато е разрешена и риба.<br />Ще пробвам това с удоволствие.<br />Поздрави!Borqnahttps://www.blogger.com/profile/10309365772992979711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-34829898591033335512014-10-29T16:43:52.969+01:002014-10-29T16:43:52.969+01:00На мен скъпа много ще ми хареса, за това двойна по...На мен скъпа много ще ми хареса, за това двойна порция, моля! И друг път не отлагай така тези вкусотии:))) Чудесна паста! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-5236006301174696692014-10-29T15:07:04.683+01:002014-10-29T15:07:04.683+01:00Гери,
Павлинка,
Ели,
Петя,
благодаря ви!
Прегр...Гери, <br />Павлинка,<br />Ели, <br />Петя, <br />благодаря ви! <br />Прегръдки за хубав следобед!Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-89755825136109659852014-10-29T08:29:01.757+01:002014-10-29T08:29:01.757+01:00Еха, аз доста често правя такава с карфиол, но сег...Еха, аз доста често правя такава с карфиол, но сега ще добавя и риба тон! Зеления карфиол и при нас е фаворит, но рядко се среща тук. Страхотна паста ще се получи, благодаря Ванче! Прегръдки!Buono, mamma!https://www.blogger.com/profile/06938365346167236433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-90910864582461356292014-10-29T07:35:07.844+01:002014-10-29T07:35:07.844+01:00Интересна комбинация между карфиол и риба тон, Ван...Интересна комбинация между карфиол и риба тон, Ваня.Никога не съм приготвяла паста с карфиол, обикновено го варя на пара и заливам с различни сосове.Е, твоята рецепта е не само интересна, но сигурно и много вкусна .<br />Поздрави и лека седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-14489605800859941572014-10-29T00:45:07.017+01:002014-10-29T00:45:07.017+01:00Повече такива неща не, как няма да ни хареса, това...Повече такива неща не, как няма да ни хареса, това ми е следващото ядене на паста, даже ще си направя прясна! Жестока рецепта! Прегръдка!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-55224305518754796172014-10-28T22:29:30.242+01:002014-10-28T22:29:30.242+01:00Ама и аз я харесах много, Ванче! Защо си й се чуди...Ама и аз я харесах много, Ванче! Защо си й се чудила толкова... :) Така вкусно звучи и изглежда!<br />Поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-84064691419026091882014-10-28T21:57:21.187+01:002014-10-28T21:57:21.187+01:00Благодаря, Йоли ....наистина е много вкусна и се н...Благодаря, Йоли ....наистина е много вкусна и се надявам да ти хареса! Не, не е broccolo romano, обикновен карфиол е, но е зелен на цвят. На вкус е като белия:).<br />Поздрави и хубава вечер, Йоли! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-31618365389536044082014-10-28T19:10:32.917+01:002014-10-28T19:10:32.917+01:00Ето я! Ето я дългоочакваната чудна паста! И защо и...Ето я! Ето я дългоочакваната чудна паста! И защо изобщо се притесняваше, че няма да се хареса? Прекрасни продукти, дъх на море ... какво да му трябва повече на човек? Много е хубава рецептата, Иве, лично аз ще я опитам с огромно удоволствие! Много ти благодаря! Я кажи, тъй като ми зеленее, да не е Broccoli romano?Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.com