tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post2803221743898549028..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Канелони със спанак и рикота в сос бешамелIvana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-58785353396088459262017-02-09T08:59:48.444+01:002017-02-09T08:59:48.444+01:00Благодаря, Ели! Надявам се да ти хреса с бешамела....Благодаря, Ели! Надявам се да ти хреса с бешамела. Както казах по-горе на мен ми хареса<br />повече с доматен сос! И в двата случая си е едно много вкусно ястие! <br />Поздрави! <br /> Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-30151662577674416062017-02-08T10:31:06.584+01:002017-02-08T10:31:06.584+01:00Ваня,
чудесно изглежда това италианско, много вкус...Ваня,<br />чудесно изглежда това италианско, много вкусно ястие.Не съм правила с кори за лазаня, а използвах една паста КАНЕЛОНИ / това са големи парчета паста като макарони /.Правих я с доматен сос и много се хареса.Ще изпробвам и твоята рецепта с кори за лазаня и сос Бешамел.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com