tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post5033280072285704208..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Руло с праскови Ivana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-41089450906694942332022-07-05T13:10:53.425+02:002022-07-05T13:10:53.425+02:00Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-67722548828235393362022-07-05T13:10:52.948+02:002022-07-05T13:10:52.948+02:00Незнам поради каква причина но,не ми се получи рул...Незнам поради каква причина но,не ми се получи рулото спазвах всичко подробно нищо не се получи разпадна се !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-41293603764369413532015-07-29T11:47:21.789+02:002015-07-29T11:47:21.789+02:00Здравейте , от зимата гледам това руло и днес му д...Здравейте , от зимата гледам това руло и днес му дойде времето! Получи се от първият път и съставките са точни! Допре че прочетох всички коментари и забелязах ,че сместа с яйцата и захарта се бие 10 минути не повече. С шпатула добавях брашното и бърках от долу на горе! И да кажа , че резанките праскови трябва да са тънички и сместа си ги покрива отлично! А и понеже не съм виртуоз в кухнята си сложих хартия за печене на тавата и тогава излях маслото и го разнасях с четка. Благодаря за рецептата! Съжалявам, че не знам как да къча снимки!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-54601932463905777742015-06-25T16:40:36.420+02:002015-06-25T16:40:36.420+02:00Яйцата се разбиват с 5 с.л. захар! Яйцата се разбиват с 5 с.л. захар! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-89580407320506233962015-06-25T14:16:49.139+02:002015-06-25T14:16:49.139+02:00Яйцата с колко захар се разбиват, в продуктите има...Яйцата с колко захар се разбиват, в продуктите има 5 с. л. захар и тя се слагат при прасковите?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-23877447453038662112015-06-23T17:11:01.213+02:002015-06-23T17:11:01.213+02:00Oх, отдъхнах си и аз :)! Благодаря ти, Снежи! Знае...Oх, отдъхнах си и аз :)! Благодаря ти, Снежи! Знаеш ли, че като видя нов коментар на тази рецепта и изтръпвам, какво ли ще ми пишат пак:)! А тя е толова елементарна и една от най-лесните! <br />Поздрави и ти благодаря още веднъж! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-74214525709295927612015-06-23T15:20:36.970+02:002015-06-23T15:20:36.970+02:00Най-накрая ми се получи и на мен! Чудесно изглежда...Най-накрая ми се получи и на мен! Чудесно изглежда, но е още топло и не сме го опитали! Аз размазах меко масло по цялата тава, нарязах си прасковите,които са от компот на тънки ивици и покрих дъното на тавата. Яйцата ги разбивах малко повече от 10 минути и прибавих брашното много внимателно разбърквайки със шпатула. Пекох на загрята на 200 градуса фурна с вентилатор 10 минути. Маслото е точно толкова,колкото трябва и рулото не се пържи.не ми се е получавало до сега защото не съм разбивала яйцата достатъчно и после брашното не съм го разбърквала със шпатула, ами с миксер. Благодаря ти Ивана за споделената рецепта!Снежана Обликоваhttps://www.blogger.com/profile/06634417992163647279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-16929547646735829232015-06-21T09:39:37.937+02:002015-06-21T09:39:37.937+02:00Съжалявам, че сте го изпържили! Правих това руло н...Съжалявам, че сте го изпържили! Правих това руло неведнъж, заради коментари като Вашия и винаги ми се получава! Много хора ми писаха, че не са могли да го направят, но също толкова ми благодариха, че се е получило чудесно! <br />Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-23980534104886616572015-06-21T04:16:47.556+02:002015-06-21T04:16:47.556+02:00Има нещо не както трябва в тази рецепта.С толкова ...Има нещо не както трябва в тази рецепта.С толкова масло в тавата,тестото не се пече,а пърже.Моето "руло"стана една гигантска палачинка със сладко.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-82987995572401781512014-07-25T21:05:45.956+02:002014-07-25T21:05:45.956+02:00Mislq che ima nujda i ot edin bakpulver.predpolaga...Mislq che ima nujda i ot edin bakpulver.predpolagam che i zatova im zalepva za tavata i nemoje da se naviva.kak shte buxne samo s qica,zaxar i brashno?hez nabuxvatel....nemise vqrvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-73714666354043474312014-07-17T16:34:36.541+02:002014-07-17T16:34:36.541+02:00И на мен не ми се получи! Толкова ми хареса на сни...И на мен не ми се получи! Толкова ми хареса на снимките това руло и с такова желание го правих.... прасковите ми останаха по високи от тестото, тестото залепна за тавата и не можа да се навие изобщо...Моля да се коментира ако има някаква тънкост, пекох в тавата от фурната на 200 градуса без вентилатор.Снежана Обликоваhttps://www.blogger.com/profile/06634417992163647279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-47887694110075333112014-07-16T22:13:44.980+02:002014-07-16T22:13:44.980+02:00:( Съжалявам! Аз не срещнах никаква трудност и сбъ...:( Съжалявам! Аз не срещнах никаква трудност и сбърках, че не направих постъпкови снимки :(! Ще си взема бележка за следващия път!Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-10366112728266908012014-07-16T22:11:50.468+02:002014-07-16T22:11:50.468+02:00Здравейте! Яйцата и захарта се разбиват с миксер! ...Здравейте! Яйцата и захарта се разбиват с миксер! Това е пандишпанова смес! Разбивайте не по-малко от 10 мин. Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-90590611612873727662014-07-16T22:09:33.695+02:002014-07-16T22:09:33.695+02:00Достатъчно е водата да покрие прасковите! Сварете ...Достатъчно е водата да покрие прасковите! Сварете ги няколко минути за да омекнат! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-65587911561603453602014-07-16T18:00:29.425+02:002014-07-16T18:00:29.425+02:00Определено не се получава. Прасковите са по- висок...Определено не се получава. Прасковите са по- високи от тестото.Трудно се навива. Не се получава при мен.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03215977596497931232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-42814602892542336162014-07-15T14:28:16.581+02:002014-07-15T14:28:16.581+02:00Здравейте, с две вързани ръце съм в кухнята, но ре...Здравейте, с две вързани ръце съм в кухнята, но реших да пробвам Вашата рецепта. На вкус е невероятно, но на вид съм далеч от търсения резултат. Бихте ли ми обяснили как точно правите тестото? Написали сте, че се разбиват яйцата и захарта на пяна. Това как се получава?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-78088989472720327602014-07-13T17:14:41.458+02:002014-07-13T17:14:41.458+02:00Kolko voda se slaga.Pi6ete 4e se zalivat praskovit...Kolko voda se slaga.Pi6ete 4e se zalivat praskovite s voda - 4a6a dve?<br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-35477053837373825972014-07-13T06:49:02.789+02:002014-07-13T06:49:02.789+02:00Здравей, Ивана! Това руло така ме завладя, че ведн...Здравей, Ивана! Това руло така ме завладя, че веднага реших да го направя. Така, дотук всичко добре,спретнах го както е описано в рецептата, но като се изпече така и не можа да се отлепи от тавата. Искам да те питам каква може да е причината? Иначе си го остъргах от тавата, и си хапнах хубаво от него, защото е много вкусно! Много моля, ако имаш представа защо се получи така, да споделиш. Обаче мисля да пробвам още един път, като застеля тавата с хартия, ако и тогава стане фал, ще се откажа да го правя независимо, че е много вкусно...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16339356844686404653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-84339969246302527962014-07-09T05:17:57.378+02:002014-07-09T05:17:57.378+02:00Страхотно е, запазвам си рецептата за да си го при...Страхотно е, запазвам си рецептата за да си го приготвя! Прегръдки и хубав и слънчев ден от мен Ваня :)Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-73346869531411163932014-07-01T11:53:29.746+02:002014-07-01T11:53:29.746+02:00Няма твоя рецепта, която да съм опитала, и да не с...Няма твоя рецепта, която да съм опитала, и да не съм останала очарована. И тази ме изкуши - както със съставките, така и с вида си. Използвам случая да ти благодаря за прекрасните рецепти, които споделяш с нас! Хубаво и слънчево лято пожелавам!Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-87524623440015977502014-06-27T09:19:40.886+02:002014-06-27T09:19:40.886+02:00drago mi je da sam našla vaš blog.... ima divnih r...drago mi je da sam našla vaš blog.... ima divnih recepata.... polako ću da ih probam ;)<br /><br />htjela sam pitati jeli se biskvit vruć treba umotati u rolat ili kad se malo ohladi ?<br />veliki pozdrav za vas !Danka Vhttps://www.blogger.com/profile/05447963232596734087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-45542006214686945242014-06-26T16:57:39.619+02:002014-06-26T16:57:39.619+02:00Oт сърце ви благодаря, момичета за топлия прием, ...Oт сърце ви благодаря, момичета за топлия прием, хубавите думи и отделено време! <br />А рулото направете непременно :)! <br />Голяма прегръдка с пожелание за хубава вечер!Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-57269644774139233032014-06-26T16:29:24.080+02:002014-06-26T16:29:24.080+02:00Ивче, много е изкусително :)
Първо ми се видя като...Ивче, много е изкусително :)<br />Първо ми се видя като козунак!<br />Добре дошла казвам на новия член в голямото ни<br />семейство!<br />Поздрави!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-91174061255412516622014-06-26T15:42:08.698+02:002014-06-26T15:42:08.698+02:00Рулото ти с праскови много ме изкуши! Изглежда нев...Рулото ти с праскови много ме изкуши! Изглежда невероятно вкусно и сочно и мисля, че не само изглежда! Ще го пробвам задължително!<br />Поздрави, Ваня!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-84651790568794598682014-06-26T14:29:34.298+02:002014-06-26T14:29:34.298+02:00Чудесно руло! Успех на блога!Чудесно руло! Успех на блога!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com