tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post5612306893049270441..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Шоколадов кекс с рикота без яйца - Ciambellone di ricotta e cioccolata senza uovaIvana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-37066901583381365462017-09-13T07:42:20.954+02:002017-09-13T07:42:20.954+02:00Чудесен кекс Ваня.По повод кексовете - просто тряб...Чудесен кекс Ваня.По повод кексовете - просто трябва да се правят по - често иначе наистина понякога може и да не се получат както трябва.Важно е да се знае,че при правене на кекс сместа трябва да е много хубаво разбита.Аз пека кекса 20 минути само отдолу за да бухне хубаво и след това 20 минути само отгоре.Печенето също има много важно значение, не само спазването на точните съставки.<br />Поздрави и лека седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-27749930981478798802017-09-12T10:20:11.371+02:002017-09-12T10:20:11.371+02:00Да права си, но твоите рецепти ми са се получавали...Да права си, но твоите рецепти ми са се получавали. Искам да си намеря една рецепта за кекс и все не мога.Яна<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-41062075712762457192017-09-12T09:03:48.755+02:002017-09-12T09:03:48.755+02:00:( Не знам какво ти се е объркало, Яна и съжалявам...:( Не знам какво ти се е объркало, Яна и съжалявам, че не ти се е получил! За мен кекса е най-обикновен и няма нищо сложно в него, но понякога става и така! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-207880832909538122017-09-12T07:31:25.737+02:002017-09-12T07:31:25.737+02:00За съжаление кекса не ми се получи. Спазих всичко ...За съжаление кекса не ми се получи. Спазих всичко точно, сместа стана много хубава. Много трудно се изпече, сигурно трябва в по-голяма форма. Стана се дебела кора/малко изгоряла/ и при разрязване се разстрошава. Яна Anonymousnoreply@blogger.com