tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post6492710071281899552..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Адана кебапIvana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-36948277413547608762020-08-08T23:09:43.538+02:002020-08-08T23:09:43.538+02:00Благодаря, Васи!
Шишовете за прърви път използвам...Благодаря, Васи! <br />Шишовете за прърви път използвам за тази рецепта, досега все ги прехвърлях от чекмедже в чекмедже, докто открих адана кебапа :)! <br />Поздрави и хубава неделя! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-27463139679664777192020-08-08T18:37:01.699+02:002020-08-08T18:37:01.699+02:00О, много красиви шишове! Ако имах такива, веднага ...О, много красиви шишове! Ако имах такива, веднага щяхме да направим и ние адана! Имаме метални и също правим подобни кебапи. Както казваш и ти, металът се нагрява и изпича кебапа и отвътре, като става много сочен и вкусен. Харесваме да гарнираме с млечна салата с копър и чесън - освежава много приятно!Васиhttps://picklesneck.wordpress.com/noreply@blogger.com