tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post7568117777857432276..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Страчатела бульон - Stracciatella in brodoIvana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-21182514322407207922016-01-11T13:40:14.130+01:002016-01-11T13:40:14.130+01:00Ти пък си Бонбон! :) Вярно е, Кате противогрипна :...Ти пък си Бонбон! :) Вярно е, Кате противогрипна :)! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-80326606081705857952016-01-11T10:14:55.646+01:002016-01-11T10:14:55.646+01:00:) Усмивка такава! Чудесен е за сезона! Поздрави!:) Усмивка такава! Чудесен е за сезона! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-13649074965172766672016-01-11T09:25:10.330+01:002016-01-11T09:25:10.330+01:00Благодаря, Дани!
А е и много вкусна :)!
Поздрави!...Благодаря, Дани! <br />А е и много вкусна :)!<br />Поздрави! Спорна седмица!Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-12267995643713439972016-01-11T06:21:31.763+01:002016-01-11T06:21:31.763+01:00Иве, много интересна супа.
Със сигурност бульонът ...Иве, много интересна супа.<br />Със сигурност бульонът е чудесен,<br />а белтъкът е пресечен.<br />Поздрави и хубава седмица!<br />Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com