tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post8802499710302806533..comments2024-03-07T08:04:36.060+01:00Comments on С нож и вилица в ръка: Руло и кюфтенца на пара с пилешка кайма и манголдIvana Krasteva-Pieroni http://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-42309584981459731592016-09-14T08:13:28.669+02:002016-09-14T08:13:28.669+02:00Здавей, Ели!
Извини ме за късния отговор, но имах...Здавей, Ели! <br />Извини ме за късния отговор, но имах проблем с компа! <br />Даде ми идея за сарми :), благодаря ти! <br />Поздрави! Хубава сряда! Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5981867917314975354.post-49429174695472612192016-09-12T12:48:50.403+02:002016-09-12T12:48:50.403+02:00Ваня,
имаме от няколко години засят манголд в град...Ваня,<br />имаме от няколко години засят манголд в градината.Правим с него различни неща - салати, смутита, сарми, супи и дори баници.Много е вкусен и полезен този листен зеленчук.Веднъж като се засее в градината цяла година можеш да береш, на следващата година се саморазсява.И сега имам манголд с много големи листа, а твоята рецепта ще опитам да направя.За сега подобно руло не съм правила.Ако манголдът е засят някъде на завет и през зимата могат да се барат листата му.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com