27.04.2024 г.
Агнешко с артишок - Agnello con carciofi
›
Знам, че артишока не е един от най-използваните зеленчуци в България и снимките трудно ще ви се сторят апетитни, но си струва да опитате таз...
17.04.2024 г.
Козунак роза
›
Рецептата която ви предлагам е с остатъчен квас лиевито мадре, но може да се направи с мая или активен квас! Аз използвах останал за седмиц...
18.02.2024 г.
Бриош кифлички със сливов мармалад
›
Отдавна ги изядохме, а рецептата си чакаше реда и вдъхновението ми за да я напиша! Какво да ви кажа, няма по-вкусни и сладки кифли от тези с...
2 коментара:
11.02.2024 г.
Лимончини-италиански карнавални сладки
›
По карнавално време започвам блогогодината, но така ми се разпиля музата за готвене, че и аз не знам как да я повикам! Рецептата която ви ...
9.12.2023 г.
Коледен венец ''Анжеликa'' - Torta Angelica con lievito madre
›
Тorta Angelica е красив бриош, много известен сред италианските кулинари! Потърсих рецепта с квас и я открих тук ! В блога имам още две р...
22.10.2023 г.
Пан бриош ванилия-какао
›
Продукти: 400 гр. брашно манитоба 120 гр. квас 100 % хидратация 200 мл. прясно мляко 130 гр. захар 1 яйце 60 мл. олио щипка сол 2 пакетчета...
17.10.2023 г.
Мек сладкиш с кисело мляко и конфитюр
›
Сладкишът който ви предлагам днес е лесен , може да мине в графа бързи сладкиши и с продукти намиращи се винаги в къщи! Оригиналната рецепта...
16.08.2023 г.
Маслен пай (кростата) с праскови и яйчен крем
›
Дълга ваканция си взема блога, заради решението на главния дегустатор разбирай Роберто да мине на диета! Слава Богу, полека- лека се завръща...
2 коментара:
25.05.2023 г.
Кекс с цветове бял бъз
›
Какво да ви кажа за този кекс, мек с леко ронеща се структура и много, много ароматен! Рецептата е адаптирана от тук ! Продукти: 300 гр...
2 коментара:
15.05.2023 г.
Морковено руло с маскарпоне
›
Добро понеделнишко утро, хора! И днес майското утро е навъсено и сърдито, още малко казват от прогнозите и май ще се усмихне! А, дано! :) А...
1 коментар:
›
Начална страница
Преглед на уеб версията