24.09.2013 г.
Пилешки бутчета с бекон
Рецептата е много вкусна :) ....според това за колко човека ще я приготвите си набавете следните продукти :
долната част на пилешки бутчета
пушен бекон нарязан на тънки ленти
чер пипер
салвия
розмарин
лук
бяло вино
зехтин
Отстранете кожата от бутчетата . Обвийте всяко от тях с ленти бекон , като ги застъпвате наполовина . Завържете ги на 2 - 3 места с кухненски канап.
В голям , дълбок тиган налейте зехтин , прибавете лука нарязан на полумесеци и запържете леко . Сложете бутчетата , залейте ги с малко бяло вино и вода , сложете подправките , захлупете съда и задушавайте 15 - 20 мин.
Поднесете със соса от задушаването и салата по желание ...картофената е идеална :) !
Да ви е сладко ! Чаооо !
И изглежда вкусно, Ванче, идеално е за гладни хора. :)
ОтговорИзтриванеСлънчеви и усмихнати поздрави! :)
Ммм, то пък и лесно;) Чао, Ивана, и цветни сънища !
ОтговорИзтриванеСтрахотно изглеждат!!! Хубав и усмихнат ден!
ОтговорИзтриванеПожелавам си го за обяд!
ОтговорИзтриване**
Синът ми чул по детските - бекон, бекон.. и казал на баща си, че иска и той бекон. Купили / варено-пушен/ и останал разочарован. Викам му - Не се яде така! Изпечи го или го изпържи. Разгеле!
Ив - убедена съм, че твоето предложение ще му допадне много! Ще го направя!
Както се казва - Бързо, лесно, вкусно!
Благодаря и наздраве!
Super :)
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви от сърце , момичета мили !
ОтговорИзтриванеПрегръдки !
Много, много вкусно ястие! Хапнахме го с гарнитура от варени картофи. Който не го е опитал, много е изпуснал!
ОтговорИзтриванеХубава вечер и целувка за прекрасната рецепта!