17.10.2015 г.

Салата с брезаола, рукола и пармезан


Продукти:
 80-100 гр. брезаола
40 гр. рукола
20 гр. пармезан
3-4 ореха
1 с.л. сок от лимон 
зехтин 



Наредете брезаолата в подходяща чиния. Върху нея сложете измитата и подсушена рукола. Поръсете с люспи пармезан и натрошени орехи. Подправете с лимонов сок и струйка зехтин. Вече имате вкусно предястие или лека вечеря! 
Да ви е сладко :)! 


3 коментара:

  1. Баба ти като не знае какво е "брезаола" първо търси в Гугъл! :)
    Сега с удоволствие бих се почерпила от това вкусно и леко ястие!
    Хубава съботна вечер, Ив!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Инче, аз не писах какво е, защото знам, че отдавна го има в Б-я! А поднесена така (всъщност не знам за друг начин) е много бърза и лека вечеря! Орехите могат да се заменят с бадеми, шам фъстък, кедрови ядки каквото се намира в къщи! :)
      Прегръдка с пожелание за топла съботна вечер!

      Изтриване