Продукти:
4 пуешки пържоли
2 чушки-червена и жълта
4 тънко нарязани парчета шунка
1 малка глава лук
чер пипер
зехтин
1 ч.ч. зеленчуков бульон
Нарежете чушките на дълги, тънки ленти. Нарежете на ситно една глава лук. В тиган налейте 1 к.ч. зехтин и сложете лука и чушките. Запържете за няколко мин. налейте малко от бульона и захлупете съда. Задушете зеленчуците за 10 мин. Отдръпнете тигана от огъня и изадете пиперките в чиния. Овкусете пуешките пържоли със сол и щипка черен пипер. Върху всяка сложете по парче шунка и наредете ленти чушки. Завийте на руло и забодете в клечка за зъби. В тиган загрейте малко зехтин и запържете рулцата от двете страни. Добавете соса останал от задушаването на пиперките. Излейте останалия бульон, посолете ако е необходимо. Покрийте съда с капак и гответе ястието 20 мин.
Поднесете с картофена салата полята със соса от варенето на рулцата.
Да ви е сладко :)! Чаооо!
Колоритно!
ОтговорИзтриванеТова изглежда уникално!
ОтговорИзтриване