23.04.2012 г.

На канапето при Канди


Няма ме с къщи :)
.....да знаете ,че съм на гости при Катето от http://mycandykitchen.blogspot.it/...
Така удобно съм се настанила ,че няма да стана докато не ви кажа как да сготвите ей тези вкусотии с които и гостувам :)...Катюшка е чудесна ,  и аз с удоволствие приех поканата и . Възхищавам и се от сърце и душа и се чудя кога намира време да готви , да пътешества ,да гледа деца ,да намира винаги добра дума за приятели .....Толкова добър ,позитивен и слънчев човек се среща рядко ...Благодаря за приятелството ,Кате !
Рецептите потърсете при неяhttp://mycandykitchen.blogspot.it/ (ей ,не се научих да вмъквам връзки като хората :))......и да ви е сладко ! Чаоооо и хубава нова седмица от мен :* !




16 коментара:

  1. Прочетох вече рецептите.Всичко е много вкусно е красиво.Но най се впечатлих от тирамисуто с кокос,представям си вкуса му.Тирамису ще правя днес,но за съжаление нямам пресен кокос.Ще се възползвам от идеята ти някой друг път. И купичките са много симпатични,доста ги погледах и им се порадвах.
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Големи вкусотийики, Ивче! Тичам при Катя да видя как се правят:)

    ОтговорИзтриване
  3. И тук да ти кажа Ваня ,че гостуването ти при Катето ми донесе много наслада от това което видях.
    Прекрасна си мила ми приятелко!

    ОтговорИзтриване
  4. Ваня,чудесно гостуване!Представила си се на ниво,поздравления!
    Много ми хареса скумрийката,божествена е!
    Плениме с това вълшебно тирамису!
    Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Чао Ивана!Колко хубаво!Била си на гости и чудесни вкусотийки си приготвила за това си гостуване!Поздравления за което!
    Пожелавам ти много кулинарни вдъхновения и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  6. Ей, много е красиво всичко!Тичам да чета за рецептите!Поззрави , Ваня!

    ОтговорИзтриване
  7. Прочетох, разгледах, ами какво да кажа , супер си и Браво!Май ще ме навиеш да направя тирамису, че дегустатора много обича кокос и може и да му хареса:)!Много добро преставяне, Ваня!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ви ,момичета за ласкавите думи:)! Много се радвам ,че рецептите ми ви харесаха ! Хубава нова седмица ви желая :)! Прегръдки !

    ОтговорИзтриване
  9. Ваня, вече се отбих при Катето и се разписах, но и тук да си кажа, всичко изглежда невероятно вкусно! А скумрийката още тази вечер ще я опитаме! Прекрасна седмица ти желая!

    ОтговорИзтриване
  10. Ваня, страхотна си!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Явно е доста удобно това канапе, предразполагащо към сладкодумни приказки за вкусна храна. Рецептата за скумрията вече я разпечатах и ще я правя тия дни. Страхотно меню си съставила, Ив!
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  12. Ивана,
    намерихме те, въпреки че тук те няма;) Удобно ли ти е на канапето?;)))
    На мен пък ми е удобно да седя тук и да гледам какви ги бъркате с Бонбона;) Чудесна рибка си приготвила, а тирамисуто....... думи нямам!!!
    Хубава седмица и поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря Ради , Дани, Дени ,Мъхче ....Хубава и слънчева седмица ви желая :*!

    ОтговорИзтриване
  14. Вкусничко ни на гости, Ийв! Толкова вкусно, че днес се чудех какво да публикувам:) Благодаря ти за това прекрасно гостуване и за красивите думи, които написа за мен и за приятелството:)! Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
  15. Ваня, преминавам отново, за да ти благодаря за хубавата рецепта! Снощи за вечеря си облизахме пръстите със скумрийка приготвена по твоята рецепта. Изключително вкусно се получи и със сигурност пак ще я приготвяме така! Прекрасен ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  16. Най-сетне успях да опитам рецептата за скумрия, понеже тук тази риба я намирам само през лятото. Чудесна се получи, много семпла и вкусна :-)
    Поздрави

    ОтговорИзтриване