Продукти:
1 бр. пилешки гърди
125 гр. моцарела
1 яйце
бяло брашно
царевично брашно
зехтин
сол
чер пипер
Рецептата е много лесна и експресна.....
С остър нож направете дълбок прорез в пилешките гърди, да стане като джоб. Овкусете със сол и смлян черен пипер. Нарежете моцарелата на големи парчета и я пъхнете в прореза. Забодете с клечка за зъби за да затворите джоба. Разбийте яйцето с вилица. Оваляйте месото първо в бялото брашно, след това в яйцето и накрая в царевичното брашно. Полейте със зехтин. В тавичка разстелете хартия за печене, намаслете я и сложете пилешките гърди. Изпечете в предварително загрята фурна на 170 гр. докато панировката стане хрупкава и златиста. Поднесете със зелена салата или гъбен сос по тази рецепта.
Добър апетит и да ви е сладко:).....Чаооо!
Вие на гърди.....,ние на бедра...:))))
ОтговорИзтриванеЧудна рецепта,Ив!аз ще си сервирам със сосчето:)))
Да, със сосчето изглежда още по-примамливо!
ОтговорИзтриванеСтахотни снимки!
/ Ставаш все по-добра и все по-изкушаващи неща ни " сервираш"! /
С една дума - БРАВО!
А най-много ми харесва, че не си се поблазнила да го изпържиш :))) Моите поздравления! Даде ми чудесна идея какво да хапваме тези дни.
ОтговорИзтриванеМного вкусно звучи от снимките, а сготвено сигурно е още повече.
ОтговорИзтриванеСосчето наистина е много примамливо.
Вкусна вечер.
Мммм...искам от последните снимики...
ОтговорИзтриванеЧудесно ястие, Иве! Наистина изглежда много апетитно! Браво!
ОтговорИзтриванеТова е приказно пиле, много ми харесва идеята за печенето, а не на запържени, при първа възможност пробвам задължително! Прегръдка!
ОтговорИзтриванеЧудесия има в таз чиния:))) Ив, приказно е, това пиле с моцарелка ! Прегръдки!
ОтговорИзтриванеСърдечно ви благодаря,
ОтговорИзтриванеМиленка,
Боряна,
Ани,
Габи,
Весела,
Йоли,
Павлинка,
Кате!
Надявам че, че всичко е наред при вас след снощната дъждовна трагедия в България!
Прегръдки!
Няма да откажа на нито една от тези вкусотии:)
ОтговорИзтриванеВкусно, Ив! Чудесен аромат се носи от снимките :*
ОтговорИзтриване