Продукти:
1 лаврак
3-4 средни по големина картофи
клонче пресен розмарин
1 к.ч. бяло вино
2 скилидки чесън
чер пипер
сол
зехтин
Почистената риба осолете и овкусете с чер пипер. Нарежете картофите на колелца и объркайте със сол, чер пипер, пресованите скилидки чесън и ситно нарязания розмарин. Полейте със зехтин. Застелете тавичка с хартия за печене, сложете вътре картофите, отгоре рибата. Преди да я покриете с тънко нарязани колелца картофи я полейте с бялото вино. Изпечете на 190 гр. за около 35-40 мин.
Поднесете веднага и ....да ви е сладко! Чаооо!
Страхотно,даже перфектно ястие с любима рибка!Приветствам с две ръце гозбата ти,Ваня!Прегръдки!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Роси!
ИзтриванеПрегръдка и от мен :)! Хубав следобед!
Много вкусно предложение ни показваш, Ивана!
ОтговорИзтриванеКартофи и риба... ммм!
Поздрави и усмихнат ден!
Благодаря, Габи! Вкусно е :)
ИзтриванеПоздрав и за теб! ХУбава лятна вечер!