Рецептата ми е пълна импровизация :)))........Ето я:
Нарежете дроба на по големи парчета , всъщност на две :) ...и го загънете с тънко нарязан бекон. Набучкайте го на шишчета като между всяко от парчетата сложите едро нарязан лук . В тиган налейте малко зехтин, сложете шишчетата и ги запържете от всички страни за по 2-3 мин.Полейте ги с чашка бяло вино , леко посолете и поръсете с чер пипер . Покрийте с нарязан на едри полумесеци лук . Захлупете и задушавайте докато остане на мазнина . Нужни са около 15 мин.
Сервирайте топло със задушения лук ...и една зелена салатка с маслинки върви идеално тук :)... Да ви е сладко :) !
Чаооооооооооо и хубав и слънчев уикенд !!!
Чудни! И аз много ги обичам, ама не знаех за лекарствата. Е, то логично, ама...:)
ОтговорИзтриванеХубави почивни дни!
Изглеждат страхотно, ивче! Хубав уикенд!
ОтговорИзтриванеОх,Ванче,много вкусно при тебе ,миличка....Чакам да видя и козунаците ти...
ОтговорИзтриванеПоздрави-и прегръдки от мен!
М-м-м, чудно вкусно!!! А за вредните вещества, с които били пълни дробчетата, то въздухът, който дишаме е пълен с още по-вредни вещества, така че да се радваме на вкусни манджи докато можем :)Хубав ден! Милена
ОтговорИзтриване