Изкуших се да поместя тази рецепта макар да знам ,че в България не се намират цветове от тиквички в този сезон .Пък може и да бъркам ,сега ако потърсиш може да намериш всичко.....
Почиствате цветовете от тичинката вътре и слагате парче ементал и една малка аншоа.
Приготвяте си панировка от разбито яйце , брашно и вода (бира) .
Всеки цвят потяпяте добре в пнировката и пържите в силно сгорещено олио....
Хапват се топли и са чудесни на вкус!
Да ви е сладко!
Красота и невероятен вкус!
ОтговорИзтриванеОбичам те Иванааа!
Прегръщам те и ти благодаря за невероятния контакт,който създадохме!
Знаеш ли, толкова красиви изглеждат самите цветове на тиквичката.:-))) Не съм ги опитвала, но със сигурност е нещо много, много вкусно.
ОтговорИзтриванеПрегръдки е un baccio!:-)))