15.11.2011 г.

Панирани цветове от тиквички

 Изкуших се да поместя тази рецепта  макар да знам ,че в България не се намират цветове от тиквички в този сезон .Пък може и да бъркам ,сега ако потърсиш може да намериш всичко.....
Почиствате цветовете от тичинката вътре и слагате парче ементал и една малка аншоа.
Приготвяте си панировка от разбито яйце , брашно и вода (бира) .
Всеки цвят потяпяте добре в пнировката и пържите в силно сгорещено олио....
Хапват се топли и са чудесни на вкус!
                                                                                        Да ви е сладко!




2 коментара:

  1. Красота и невероятен вкус!
    Обичам те Иванааа!
    Прегръщам те и ти благодаря за невероятния контакт,който създадохме!

    ОтговорИзтриване
  2. Знаеш ли, толкова красиви изглеждат самите цветове на тиквичката.:-))) Не съм ги опитвала, но със сигурност е нещо много, много вкусно.
    Прегръдки е un baccio!:-)))

    ОтговорИзтриване