Та за по лесно пържене (поне на мене ми е по-лесно) ги нанизвате на клечки за зъби ( по дребните по две) .Овалвате ги в галета и пържите в сгорещено олио :)
Това другото е една зеленчукова тапенада приготвена на Роби от майка му ( една напета италианка на 82 год. ,жива и здрава още много). Направена е от сварени и смлени на едро моркови и стебла целина и овкусена със сол , захар и зехтин . Чудесна също за брускети :) ! И чаша бяло вино разбира се ....:) както се казва риба без вино е отрова :)..
затова ...Наздраве :) !!!
Ийв,не мислиш за мен:)Реших,че като не обичам риба,поне ще послушам хубава италианска музика,а ти изневери на себе си и не си качила клипче!
ОтговорИзтриванеВъпреки това те целувам и ти пожелавам един прекрасен ден!