28.10.2011 г.

Пълнени картофи


     Продукти:
2 големи картофа
200 гр. кайма
праз лук
кашкавал
чер пипер
чубрица


Измивате хубаво картофите и сварявате в посолена вода  бес да ги белите . Запържвате в тиганче праза, прибавяте каймата тазмита с малко вода , чашка бяло вино , черния пипер , чубрицата ,посолчвате и оставяте всичко да се задуши за десетина минути . Изстиналите картофи разрязвате на две половини ,издълбавате с лъжичка .Смесвате издълбаната част от картофите с каймата и пълните половинките картофи . Отгоре наръсвате с настърган кашкавал , поливате с няколко капки зехтин и запичате във фурната за 10 мин. Поднасяте със зелена салата. 
                                            
                                                 Да ви е сладко :))) !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар