Продукти:
2 големи патладжана
сол
2-3 с.л.слънчогледово олио
1 с.л. лимонов сок
1 с.л. сусам
Загрейте фурната на 200 гр. и изпечете патладжаните. Срежете ги на две, с лъжица изгребете изпечената вътрешност. Към нея добавете 2-3 с.л. олио, лимонов сок и сол. Пасирайте до гладкост. Изсипете разядката в подходяща купа и поръсете със запечен на сух тиган сусам!
Остава да мажете препечени филийки и да ви е сладко :)!
Ванче,
ОтговорИзтриванестрахотна разядка.Прекрасен избор за лятото.
Поздрави
Благодаря, Ели!
ИзтриванеРазядката е много лека и както казваш добър летен избор!
Поздрави!