Продукти:
10 бр. тънко нарязани свински каренца (от рибицата)
3-4 глави кромид лук
сол
зехтин
слънчогледово олио
черен пипер
риган
бяло вино
брашно
В тиган загрейте слънчогледовото олио. Овкусете със сол и черен пипер каренцата. Набрашнете ги и изпържете за кратко в мазнината. В същата мазнина изпържете нарязания на полумесеци лук. Прецедете от мазнината. В чист тиган налейте чашка зехтин. Сложете половината от изпържения лук, наредете отгоре месото и покрийте с останалия лук. Полейте с чашка бяло вино, ръснете смлян риган и захлупете съда. Гответе ястието на слаб до умерен огън около 20 мин.
Сервирайте с гарнитура по ваш вкус!
Да ви е сладко! :) Чаооо!
Няма коментари:
Публикуване на коментар