Разбира се за по-лесно може да купите готови ньоки и песто дженовезе от магазина! Но ако предпочитате домашната храна свободния съботен или неделен ден е за това да опитате едно ново ястие и надявам се да ви хареса. Как да си направете домашни ньоки може да видите тук, а домашно песто дженовезе тук!
И след като сте посетили рецептите остава да затоплите 3-4 с.л. песто в голям тиган. Когато готовите ньоки изплуват от врящата подсолена вода ги прехвърлете при пестото. Налейте 2-3 с.л. вода в която са вряли ньоките и поразтръскайте тигана върху котлона като леко разбъркате.
Сервирайте веднага и да ви е сладко! По-кратка рецепта май не съм писала :), чаоооо, хубвави събота и неделя!
Все още не съм се осмелила да приготвя ньоки Ваня.Но тази рецепта и не само ме изкушават.Чудесни изглеждат твоите ньоки.
ОтговорИзтриванеПоздрави !